kaikki kategoriat

Tietoa meistä

Sinä olet täällä : Etusivu> Tietoa meistä

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (osakekoodi: 688059) perustettiin maaliskuussa 2007, ja sen rekisteröity pääoma on 44.008 miljoonaa RMB. 

Huarui, joka harjoittaa pääasiassa kovametallisten teräslevyjen tutkimusta, kehitystä, valmistusta ja myyntiä, nauttii erinomaisesta maineesta Kiinassa.

Huarui noudattaa "Independent Research & Development, Continuous Innovation" -kehitysstrategiaa, joka on omistettu kovametalliterästen T&K:lle ja pyrkii jatkuvasti parantamaan yleistä suorituskykyä ja optimoimaan valmistusteknologiaa.

Huarui luottaa monivuotiseen teknologiseen kertymiseen ja ammattitaitoiseen kykyyn sekä edistyneiden laitteiden käyttöönottoon ja sulauttamiseen, ja se on muodostanut oman itsenäisen ydinteknologiansa aloilla "Substraattimateriaali", "Sirunmurtajarakenne", "Tarkkuusmuovaus". ' ja 'Pintapinnoitus'. Kehittänyt sorvaus-, jyrsintä- ja poraussarjan kolmeksi päätuotelinjaksi.

Huaruin ydintuote on johtavalla kotimaisella tasolla koneistustarkkuuden, koneistustehokkuuden ja käyttöiän osalta. Pääsy kotimaan huippuluokan markkinoille, joita hallitsivat Euroopan, USA:n, Japanin ja Korean yritykset pitkään, erityisesti kilpailuetua saaneelle jyrsinterälle.

Huarui palkittiin "kansallisena korkean teknologian yritys", "kansallinen pieni jättiläinen yritys", "Hunanin maakunnan tunnustettu yritysteknologiakeskus" ja "100 suurta tieteellistä ja teknologista innovaatioprojektia 2020 toteuttava suunnitelma" -yrityksenä, jonka Hunanin kehitys- ja uudistuskomission on tunnustanut. . It's "HARDSTONE" -tuotemerkki valittiin "Customer Satisfaction Brand" -brändiksi neljännessä leikkaustyökalujen käyttäjätutkimuksessa, ja itsenäisesti kehitetty FM-jyrsintäsarja voitti "Golden Edge Awards"- ja "Ringier Technology Innovation Awards" -palkinnot.

MEIDÄN FACTORY

bt
bt
bt

Laitteet

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt